Home
Trainingen
Cursussen
Vertalingen
Profiel
Route
Contact

Taaltrainingen Engels

Maby verzorgt Engelse taaltrainingen voor particulieren en bedrijven, zowel individueel als in groepsverband. Om de cursisten zo goed mogelijk individueel te kunnen begeleiden is de maximale groepsgrootte in principe 10 personen.
 
Taaltrainingen Engels voor bedrijven
De trainingen worden toegespitst op de wensen van uw bedrijf of werksituatie en kunnen op alle niveaus gegeven worden: van beginners tot gevorderden. Inhoudelijk worden de trainingen toegesneden op specifieke behoeften van de cursisten: de nadruk kan liggen op de basisprincipes van de Engelse grammatica, het vergroten van de woordenschat, verbeteren van de Engelse luister- en spreekvaardigheid (zoals voeren van telefoongesprekken en houden van presentaties), schrijfvaardigheid, of een combinatie van deze onderdelen.
Een training wordt samengesteld op basis van intakegesprekken met de toekomstige cursisten en het afnemen van een intaketoets, om het niveau te kunnen bepalen.
Tarief - De kosten van de training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, het niveau van de training en de duur van de training en variëren van € 110 tot € 120 per uur (excl. BTW) voor een groep van 3-8 cursisten. Voor meer dan 8 cursisten wordt een bedrag van € 6 per cursist per uur in rekening gebracht.
 
Privélessen aan particulieren
Maby verzorgt ook privélessen voor mensen die hun Engels willen opfrissen, bijvoorbeeld bijlessen aan leerlingen en studenten, maar ook aan universitaire medewerkers die wetenschappelijke teksten in het Engels moeten schrijven of presentaties in het Engels moeten geven. Uiteraard worden het programma, de duur van de lessen en het tarief in overleg bepaald.


Connie Menting • Nieuwe Jonkerstraat 16 • 1011 CM Amsterdam • 06-12120684