Home
Trainingen
Cursussen
Vertalingen
Profiel
Route
Contact

Connie Menting

Profiel Connie Menting

Na de afronding van haar studie Engels en Algemene Taalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam is zij in 1985 als docent Engels in het voortgezet onderwijs gaan werken. In de loop der jaren is zij zich steeds meer gaan bekwamen als studie- en leerlingbegeleider. Kenmerk daarbij was haar ‘laagdrempeligheid’ voor leerlingen.

Vanaf 1997 heeft zij zich tevens toegelegd op e-learning, met name op het begeleiden van online leerprocessen. Sinds 1 juni 2007 werkt zij als zelfstandig taaltrainer en vertaler Engels. Haar bedrijf is gevestigd in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

Projectmanagement en -coördinatie
  Connie Menting is tevens inzetbaar als projectmanager en als coördinator van nationale en internationale onderzoeksprojecten. Zo was zij onder meer coördinator van een Europees project over telewerken en begeleidde zij groepen studenten van de Hogeschool van Amsterdam bij het opzetten van een eigen bedrijf. Van 2007 tot 2010 was zij assistent projectleider van de IslamWijzer. In 2010 organiseerde zij het symposium ZinZoekers op het Web over de invloed van het internet op de veranderende geloofsbeleving.
 
Opdrachtgevers 2004-2019
  Politieacademie, Bugaboo, Hogeschool van Amsterdam (HES), Teva-Pharmachemie, ABN, Universiteit van Amsterdam, FORUM (Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling), SMN (Samenwerkingsverband Marokkanen Nederland), ABy Teleconsulting, Stichting ZinZoekers op het Web, SocioSite, ThaiFood, Pro-Control, Pharmamediair, Corwin concept / design, TIO University of Applied Sciences, KU Leuven; België en particuliere opdrachtgevers (privélessen).


Connie Menting • Nieuwe Jonkerstraat 16 • 1011 CM Amsterdam • 06-12120684